Dipanggil ke sesi TEMUDUGA
PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN U11?
Kalau tak PREPARE memang susah nak lulus tu! Usah risau, anda berada di tempat yang betul. Rujukan ini bakal bantu persediaan anda
Apa ada dalam Rujukan ini?

Bantuan #1
Faham dengan jelas jawatan PPK U11 ni. Jadi anda tak 'blurr' macam calon lain masa temuduga nanti

Bantuan #2
CHECKLIST padu untuk persiapan sebelum temuduga. Pakaian bagaimana? Sijil apa kena bawak? Resume kena ada ke?

Bantuan #3
Nota-nota ringkas khas untuk jawatan PPK U11. Biarkan calon lain tak tahu nak baca apa tapi anda tersenyum bila temuduga nanti :)

Bantuan #4
Contoh-contoh soalan yang biasa ditanya dalam sesi-sesi temuduga sebelum ini. Anda akan dapat gambaran bagaimana soalan ditanya nanti
Mereka BERJAYA Sebelum Anda


Ini yang Anda PERLUKAN!
Ebook adalah dalam format PDF

Format ebook adalah PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader (software sedia ada dalam komputer). Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda untuk membacanya di mana-mana sekalipun.


OPSSS! eBook ini TIDAK DIJUAL! Ianya diberikan PERCUMA sahaja kepada pembeli rujukan TEMUDUGA KERJA KERAJAAN
Seperti yang anda tahu, rujukan PALING UTAMA untuk sesi temuduga PERKHIDMATAN AWAM adalah "Rujukan Temuduga Kerja Kerajaan" yang telah membantu ribuan calon berjaya temuduga sejak tahun 2008.

Rujukan ini sebenarnya memadai untuk mana-mana jawatan termasuk PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN (U11). Tetapi untuk memantapkan persediaan anda, kami HADIAHKAN rujukan khas U11 ini bersama belian "Rujukan Temuduga Kerja Kerajaan" ini.

Kami nak anda berjaya dalam sesi temuduga PPK U11 tahun ini dan gembirakan keluarga anda :)