NANTI DULU!
Ada PERSEDIAAN EXTRA untuk anda sukses tahun ini
Kami COMPILE kan 5 eBook penting untuk persediaan temuduga anda tahun 2019 ini. Ianya dijiual RM40 setiap satu, tetapi hari ni kita BUNDLE kan. Tak perlu bayar banyak! Naskhah ini telah bantu ribuan calon tahun 2018. Semua ini adalah "Rujukan Temuduga Kerja Kerajaan"
Apa ada dalam Rujukan ini?
Setiap ebook ini disusun berdasarkan pengalaman calon sejak tahun 2008. Dah 10 tahun dan setiap tahun kita kemaskinikan berdasarkan maklumat terkini. Mereka yang serius nak jawatan jawatan kerajaan kami berikan ebook ini. Hari ini kami buka peluang untuk anda miliki koleksi rujukan PREMIUM ini juga.
temuduga u11

Extra 1 : Teknik Menjawab Soalan Temuduga

  • Bagaimana untuk menjawab soalan-soalan "killer" mengenai jawatan yang dipohon oleh anda. Jika anda tidak tahu teknik ini, bahaya menanti anda...
  • Apa dia soalan yang berbentuk menguji "communication skill"? Inilah soalan yang akan akan menguji kemampuan, kekreatifan, keyakinan, kebolehkerjasamaan, kematangan dan kebolehan anda.
  • Mengetahui bagaimana soalan yang menguji cara pengurusan masa dan stress semasa bekerja yang mana ianya amat diperlukan oleh seorang penjawat awam. Walaupun ianya sukar, anda jangan risau! Ebook ini akan membongkarkan jawapannya.
  • Menjawab soalan yang menguji "Essential Professional Skills" anda yang bermaksud ke-professionalan anda dalam melakukan kerja. Budaya kerja professional amat dititikberatkan dalam sektor awam demi menjaga kredibilitinya.
  • Dan beberapa lagi soalan killer seperti soalan-soalan mengenai "Background anda", "kekuatan & kelemahan diri", "Kerjaya terakhir anda", "Soalan khusus bagi mereka yang berada di tahun akhir atau lepasan universiti mahupun lepasan sekolah", "Jabatan atau agensi yang anda minta jawatan tersebut", juga proses dan usaha pencarian kerja anda dan bermacam-macam lagi.
pembantu perawatan

Extra 2 - Rahsia Kejayaan dan Kegagalan Calon Temuduga

  • Bagaimana untuk menjawab soalan-soalan "killer" mengenai jawatan yang dipohon oleh anda. Jika anda tidak tahu teknik ini, bahaya menanti anda...
  • Apa dia soalan yang berbentuk menguji "communication skill"? Inilah soalan yang akan akan menguji kemampuan, kekreatifan, keyakinan, kebolehkerjasamaan, kematangan dan kebolehan anda.
  • Mengetahui bagaimana soalan yang menguji cara pengurusan masa dan stress semasa bekerja yang mana ianya amat diperlukan oleh seorang penjawat awam. Walaupun ianya sukar, anda jangan risau! Ebook ini akan membongkarkan jawapannya.
  • Menjawab soalan yang menguji "Essential Professional Skills" anda yang bermaksud ke-professionalan anda dalam melakukan kerja. Budaya kerja professional amat dititikberatkan dalam sektor awam demi menjaga kredibilitinya.
  • Dan beberapa lagi soalan killer seperti soalan-soalan mengenai "Background anda", "kekuatan & kelemahan diri", "Kerjaya terakhir anda", "Soalan khusus bagi mereka yang berada di tahun akhir atau lepasan universiti mahupun lepasan sekolah", "Jabatan atau agensi yang anda minta jawatan tersebut", juga proses dan usaha pencarian kerja anda dan bermacam-macam lagi.
temuduga pembantu perawatan

Extra 3 - Rahsia Penulisan Resume Temuduga

  • Jika anda tahu menulis resume, tahniah! Tapi adakah resume anda benar-benar bagus? Dalam modul ini anda akan diterangkan.
  • Anda tidak perlu susah-susah lagi untuk menulis resume. Kerana kami telah sediakan template khas yang boleh anda gunakan terus.
  • Resume nak disediakan dalam bahasa Inggeris ke Malaysia? Kami ada sediakan untuk kedua-duanya.
pakaian

Extra 4 - Rahsia Penampilan Temuduga

  • Bagaimana untuk tampil berkeyakinan di hari temuduga
  • Bagaimana membuatkan penemuduga nampak anda calon yang paling layak
  • Bagaimana 'first impression' yang memukau
  • Pakaian yang paling sesuai untuk hadir temuduga
Hardcover-Book-MockUp_05

Extra 5 - Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan

  • Anda rungsing memikirkan soalan temuduga? Usah risau! Dengan bantuan ebook ini anda dapat meneliti soalan dan jawapan yang kami sediakan untuk bantu persediaan anda.
  • 46 Soalan berkenaan Pengenalan Diri. Soalan-soalan jenis ini merupakan soalan panel temuduga bertanya untuk mengenali diri anda dengan lebih dekat lagi. Perkenalkan diri anda kepada mereka dengan lebih efektif.
  • Anda risau tentang soalan tentang pengalaman anda? Kami sediakan 17 Soalan tentang Kelayakan dan Pengalaman untuk rujukan anda sebelum hari temuduga tiba. Jadi, buangkan rasa risau anda jauh-jauh.
  • Dalam temuduga kerja kerajaan, anda mesti tahu skop jawatan yang anda pohon. 45 Soalan tentang Info Jawatan memadai untuk rujukan anda.
  • Dan banyak lagi soalan-soalan tentang Penyelesaian Masalah, Kenegaraan, Isu Semasa, Integriti dan Akhlak dan soalan-soalan berdasarkan Psikologi. Ya...himpunan soalan ini bakal mengurangkan kerisauan anda. Hadir ke temuduga dengan lebih tenang dan bersedia.
Kami nak anda GEMBIRA untuk diri sendiri dan orang SEKELILING Anda. Mak Ayah anda? Pasangan anda?
temudugaKerjaKerajaan
Temuduga Pembantu Perawatan Kesihatan U11 2019
Ebook adalah dalam format PDF

Format ebook adalah PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader (software sedia ada dalam komputer). Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda untuk membacanya di mana-mana sekalipun.
Buat tempahan di bawah. Jika anda menggunakan MOBILE, 'skroll' ke kanan. Ada 4 PAKEJ di bawah;

PAKEJ PLATINUM


PAKEJ GOLD


PAKEJ SUPER


PAKEJ BASIC

RM
100
/Paling berbaloi!
RM
80
RM
60
RM
40
Ebook Temuduga Pembantu Perawatan U11
Ebook Temuduga Pembantu Perawatan U11
Ebook Temuduga Pembantu Perawatan U11
Ebook Temuduga Pembantu Perawatan U11
Ebook Temuduga Pembantu Perawatan U11
EXTRA #1: Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #1: Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #1: Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #1: Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #1: Ebook Utama Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #2: Teknik Menjawab Soalan Temuduga
EXTRA #2: Teknik Menjawab Soalan Temuduga
EXTRA #2: Teknik Menjawab Soalan Temuduga
EXTRA #2: Teknik Menjawab Soalan Temuduga
EXTRA #2: Teknik Menjawab Soalan Temuduga- TIADA -
EXTRA #3: Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #3: Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #3: Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #3: Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #3: Kejayaan & Kegagalan Calon Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #4: Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #4: Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #4: Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #4: Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #4: Penulisan Resume Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #5: Penampilan Temuduga
EXTRA #5: Penampilan Temuduga
EXTRA #5: Penampilan Temuduga- TIADA -
EXTRA #5: Penampilan Temuduga- TIADA -
EXTRA #5: Penampilan Temuduga- TIADA -
EXTRA #6: 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #6: 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan
EXTRA #6: 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #6: 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -
EXTRA #6: 250 ++ Soalan & Jawapan Temuduga Kerja Kerajaan- TIADA -

TEMPAH SEKARANG!


TEMPAH SEKARANG!


TEMPAH SEKARANG!


TEMPAH SEKARANG!



Mereka BERJAYA Sebelum Anda
1
2
3_001
5
10
8
4
6
9
7
Biarkan KELUARGA ANDA Senyum Dengan KEJAYAAN ANDA!